Literaire avond in het museum

Murat Isik en Ozcan Akyol bij het Turks Museum in Den Haag

In het kader van 50 jaar migratie van Turken in Nederland organiseert het Turks Museum Nederland een literaire avond op woensdag 17 september 2014 in het Turks Museum (adres zie hieronder). Jonge Turks- Nederlandse schrijvers Ozcan Akyol en Murat Isik zullen geïnterviewd worden door Fatma Kaya over hun werk. De schrijvers zullen aansluitend hun boeken signeren. U bent welkom vanaf 19:30 uur waarbij u ontvangen wordt met een hapje en drankje. Er zullen ter inzage exemplaren liggen van andere literaire werken van Turks- Nederlandse schrijvers in Nederland.

Programma:

19:00 uur: inloop

19:30 uur: aanvang

20:00 uur: intro door Fatma Kaya en interview gasten, gelegenheid tot vragen stellen door het publiek

21:00 uur: signeersessie

21:30 uur: afsluiting

Toegang is gratis, voertaal is Nederlands.

Adres: Westhovenplein 125 2532 BE S’-GRAVENHAGE

Voor meer informatie:
www.turksmuseumnederland.nl
info@turksmuseumnederland.nl

Boeken van Murat Isik en Ozcan Akyol kunt u ter plekke bij de stand van boekhandel Paagman kopen (pinnen is mogelijk)

muze edebiyat eksaminl